Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Good Morning, Due to some company issues, it doesn't appear that we will be able to get a new product license for our Symantec Brightmail Gateway product ...
Forum Discussion by mrmuggyd | 20 May 2011 | 6 comments
I need a solution Good Morning, Is there a way to remove "old" crash data from SBG?  We have had a couple of MTA crashes with error 11 (cases have been opened) and submitted ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrmuggyd | 30 Aug 2010 | 1 comment
I need a solution Checking to see what would be the easiest way to build a 2nd SBG that will at our Hot Site.  Since our SBG is running on VMWare, our current thought is to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrmuggyd | 07 Jul 2010 | 3 comments
I need a solution Good Afternoon, Finally got to replace our old Symantec SMS 5.x system for SBG 9.x.  So far, everything is working as it should.  I do have a question though.  It ...
Forum Discussion by mrmuggyd | 14 Jun 2010 | 6 comments
I need a solution Currently running SMS for SMTP 5.01 In the type of business were in, we see a number of agencies e-mails come in as Open Proxy.  We attempt to work with them to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrmuggyd | 20 Apr 2010 | 7 comments
Need to add the option to place a .jpg of your Company logo onto the web pages of SBG 9.x.  This would allow users to know that they are connecting to their own company site and not a site that is hosted by Symantec. This image should be carried ...
Idea by mrmuggyd | 24 Mar 2010 | 2 comments
I need a solution Good morning, Now that we have our SBG upgraded to version 9, we are retesting our policies.  First test was for a virus (zip file containing an .exe).  In review ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrmuggyd | 24 Mar 2010 | 3 comments
I need a solution We are currently in the testing of SBG 8.0.3 on VMware.  Today I noticed an upgrade to 9.0.20.  I ran the update and the system rebooted.  When I when back into ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrmuggyd | 16 Mar 2010 | 20 comments
I need a solution Good Morning, We are running Symantec Mail Security 5.x and notice the other day a process that seems strange.  It is kvoop.exe location in our Symantec installation ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrmuggyd | 21 Jan 2010 | 2 comments
Good Morning, We are currently testing Brightmail Gateway 8.0.3 and so far everything is working.   Only issue is when it comes to blocking Multimedia Files with True-Type blocking.  We are able to block most every type of file with our True-type rules ...
Idea by mrmuggyd | 20 Jan 2010 | 2 comments