Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I've posted this over at the APC forums, however, I expect I may get better help here (that's a compliment :D)   My SBG is running software version ...
Forum Discussion by arrow_203 | 16 Feb 2011 | 2 comments
I'd like to see the ability to report out whether or not users have configured their personal good and bad senders lists.  Something simple, but not too intrusive, would be ideal, such as total senders configured, or senders configured per user. ...
Idea by arrow_203 | 10 Jan 2011 | 0 comments
I need a solution Hello, We have configured personal bad / good sender lists for our SBG instance.  I would like to find a way to report out whether or not this feature is being ...
Forum Discussion by arrow_203 | 10 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution I have a strange situation with a user who has sent a message with an incorrectly formatted email address. Perhaps a paste of the DSN the user received is the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arrow_203 | 01 Jul 2010 | 11 comments
I need a solution I received a report of a false negative from SBG.  The message audit log shows the following: Message Data  ID: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arrow_203 | 21 May 2010 | 1 comment
I need a solution I'm looking for the best way to do this. We have an internal application which sends out email based alert messages.  SBG has been deleting them because ...
Forum Discussion by arrow_203 | 17 Oct 2010 | 7 comments
I need a solution In the last month, I personally have received two spam messages which made it through the gateway.  Up until that point, I had not experienced (and had not heard from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arrow_203 | 21 May 2010 | 7 comments
I need a solution We have a Symantec Multi-Tier protection license for our organization.  I believe this offering is licensed on a per-user basis.  That said, I would like to duplicate ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arrow_203 | 21 May 2010 | 1 comment
I need a solution I have an instance of SBG 8.0.3 which has not successfully updated its virus defintions via LiveUpdate since November 13th.  The gateway appears to be functioning ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arrow_203 | 21 May 2010 | 19 comments
I need a solution We've got SBG 8.0.1-7 installed in the DMZ as a gateway. Our configuration includes using opportunistic TLS with a Thawte cert for outgoing delivery. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arrow_203 | 21 May 2010 | 12 comments