Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi everyone, I have to configure a second Scanner but I having some problems. We have one Control Center/Scanner (indbound and outbound) already in function in one ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukassc | 20 Apr 2012 | 8 comments
I need a solution I need to configure LDAP in a control center. The administration guide its not fully complete for this. What are the step by step to do this? Thx!! ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukassc | 17 Apr 2012 | 5 comments
I need send severals emails to diferent recipients for a campain. The thing is that I don't whant to be blacklisted. Do I need some configuration on SMG that help me with this? Thx! If you don't want to get If you don't want ...
Blog Entry by lukassc | 27 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution Hi everyone! If you can help me with this error I will be most appreciate. Malloc error while attempting to allocate memory - Already saw the article ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukassc | 13 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution Hi! I have a Messaging Gateway that is working fine. Now, we need a second MG and I was wondering how to do this, regarding configuration off course. Can I see ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukassc | 30 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution We just Upgrade by CLI "Upgrade Install", and the upgrade fails. The error "Database migration failed" Now we can't send and recieve ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukassc | 10 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution Hi guys, I have delay message with one particular domain, correoargentino.com.ar. What kind of test can I run? Do I need to modify my configurations?  One tip, ...
Forum Discussion by lukassc | 07 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution When the sender try to send a email to certain user (valid user), this error came up. Any ideas? 550 4.4.7 QUEUE.Expired; message expired Encabezados de ...
Forum Discussion by lukassc | 04 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution  Hi everyone, I had a problem with Messaging Gateway. When I run the SMTP scanner on mxtoolbox.com this result came up. OK - 190.12.x.x resolves to mx.xxxx.com.ar ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukassc | 02 Sep 2011 | 6 comments
I need a solution Hi everyone! For some reason, certain domain can't pass the Anti.Spam. It's on the white list but still can't pass. I had notice that, only the ...
Forum Discussion by lukassc | 17 Aug 2011 | 9 comments