Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hello All, I need your help to know the Release dates for VCS 6.1 & VCS 6.2 software. If anyone have any URL details for the same kindly help me out. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by knbu | 17 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hello Experts, We have a two node active-passive VCS 6.0 cluster running in Solaris LDOM on T4-1 servers. Two virtual interfaces (Vnet0 and Vnet1)  are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrajesh121 | 16 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution trying to look through symantec's documentation, but I couldn't find any. would anyone know what is /etc/vx/.uuid_sem_lock for? which process generate it, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by IdaWong | 14 Apr 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, I have query. I installed and configured SFHA for application server, this application server has 5 services, which is running with same user name and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NBU_13 | 30 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution I have a requirement where I have two application resources( rs-app-db-004  and rs-app-rm-004). in the same service group but I want to make one as Non-Critical. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by paragarw | 30 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I am using the start program to run two commands. Is it possible to do? It is not working. Anything wrong with this command? startProgram = touch  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mokkan | 28 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution I want to configure the SmtpRecipients for ntfr resource in VCS. Please be noted that for email ID abc@xyz.com i want to configure  for Error and Warning ...
This issue has been solved
Forum Discussion by paragarw | 27 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution The guide for configuring webshphere is not in the agent pack. Where can I get this? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NeedHelpBro | 25 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all,  I've found a problem after create a resource to mount ext3 device.    Mount dNFS_Mount (                 MountPoint = "/share" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by japonted | 17 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution I disabled my application resources(rs-app-db-004   and rs-app-rm-004)  for some testing purpose in a service group and saved the changes in the main.cf file. Now ...
This issue has been solved
Forum Discussion by paragarw | 17 Mar 2015 | 5 comments