Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, on 2 servers OS Linux Red Hat 6.3, I've got a VRTS 6.0 For on Application, when I put it offline and then online on the same server (with all other ...
Forum Discussion by cedric_tours | 27 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I have setup websphhere using Applicaiton agent on ApplicaitonHA and it is working fine. Once I se it up on 2 node cluster, once the critical resource is ...
Forum Discussion by mokkan | 26 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Team, I have gone through the doc to understand the functionalities of Multinic in vcs,however unable to get it completely. Could you please explain step by ...
Forum Discussion by allaboutunix | 22 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi , Hardware : Hp blade Gen8 . VCS : 2 node cluster Application Resources from one node are switched over to other node automatically and when i switched ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SatyCluster | 20 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution What is the difference between attributes MountPoint and MountPath of Mount Type resources? I am able to find MountPath in Windows while on Linux I can see ...
Forum Discussion by vibhore Gupta | 20 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, Symantec (Veritas) Cluster Server license (to run on an HP server) The cluster server licenses will be running on 2 virtual Windows servers each with 8 ...
Forum Discussion by _Shk. | 19 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, In order to mange IBM HTTPServer under VCS. Do we need to use Application Agent or Apache agent?  Which one would you recommend? ...
Forum Discussion by mokkan | 19 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, i am trying to configure the Oracle Apps to be under cluster when i put all the required vairables required by the resource the cluster couldn't be able ...
Forum Discussion by Sauskekan | 13 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution I have a three-node cluster configuration: vcs1, vcs2, vcs3.  Using three ISCSI disks (by SCST iscsi target simulator) as fendg.  # vxfenadm   -d I/O Fencing ...
Forum Discussion by Jamesb_china | 12 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi I have a service group named redsg running which is online on node1 and and offline  on node 2. I froze resg and ran hastop -all -force ,and started it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dilipsun | 11 Jan 2015 | 3 comments