Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all, Just wondering if anyone out there might be able to throw a bit of advice my way. Currently evaluating AppHA on VMWare (AppHA 6.1 and ESXi 5.5 hosts) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lee_amass | 06 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi  Currently we are migrating the vsphere vcenter to diffrent IP , where APPHA console and agents are configured. What are the procedure we need to follow ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joshram | 03 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution As per the SCL its updated as applicable till 5.0 U2 and 5.5 U1 , In my environment I have to apply patch for my vcenter 5.0 U3 and 5.5 U2  Am worried these patch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joshram | 23 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi all. I have a global cluster with 2 minicluster systems with solaris 10 installed (SPARC) primary: MIVDB01S - 172.22.8.132 secondary: MILDB08S - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tgenova | 22 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution Hi all, I need to understand Symantec AppHA can help me with the latest documentation to refer as well as the compatibility, prerequisites etc... And also how it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 10 Nov 2014 | 18 comments
I need a solution Hi my esxi version is 5.5 u2 and my vcenter version is 5.5 u1 now i have downloaded VCS 6.1 & High availability console 6.1 & application HA 6.1 i have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by babak saeidi | 12 Oct 2014 | 14 comments
I need a solution Hi Community, I found a document mentioning about the limitations of guest to guest clustering on a virtualized environment (i.e. vmware ESXi) because of the I/O ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Metehan | 04 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, I don't have a lot of experiences on VCS I have 2 servers on Solaris 10 update 11, installed on ZFS (rpool), and I want to do a Cluster for an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by user_new | 04 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Dear All, Can any one help on Veritas cluster server installation step to configure in windows 2008 R2 64 BIT 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tauqeer | 19 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, After upgrading a cluster server from windows 2008 R1 to windows 2008 R2 the server cannot connect to the network anymore. The adaptor is still there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Blizzie | 15 Jun 2014 | 2 comments