Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi guys, From what I heard that DLP endpoint agent12.5.1 is using a different communication port than 12.0.1 can you guys help me what are the ports that are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by azrulikhwan | 21 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Morning, I have 3 LDAP lookups currently for the three seperate companies for which DLP covers in my organisation.  The lookups work fine for what I need where ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JeremyMacMull | 12 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Currently Runing 12.0 of Symantec DLP. I see that 12.5 has added support for windows 8, and that there is now endpoint discovery for Mac OSX, but no mention of an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DBond | 08 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution We have a policy that currently monitors USB activity. We would like to exclude certain USB devices. How could I accomplish this? we are currently using 11.5 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DBond | 05 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Is there a way to add an uninstall password during the reinstall of the same DLP product version?  I've tried the following and I have not been able to get the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisR92 | 02 Jan 2015 | 14 comments
I need a solution Anyone share me the process to integerate the DLP with Altiris Server? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cheena_mehta | 01 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Morning, I am after a bit of advice and to know if what I would like to do is possible and the best way of doing it. Currently I have one lookup LDAP plugin.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JeremyMacMull | 31 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, My name is Jorge Ruiz and I´m looking a Symantec tool that can help me to erase remotely any mobile computer that can be lost or stolen. Do you know some? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jlruiz | 26 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I want to pull data directly from Active Directory. Background: I had configured Directory Connection to our AD and Data Source Management, but the end result ...
This issue has been solved
Forum Discussion by darvalen | 23 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Dear All, Background: Single Tier deployment (with Network Monitor, Network Prevent for Web - squid enabled) Confirmed Directory Connection is okay ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Carsons | 18 Dec 2014 | 4 comments