Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We are currently using enterprise vault 9.0.3.  The server is windows 2008 standard 64bit.  We only perform Exchange archiving.  All of our vault partitions reside on ...
Forum Discussion by dgoodyear | 29 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello I need some assistance with an Enterprise Vault v9 issue.   Accross 3 open vault stores we have 5.2 million savesets that have not been backed up or ...
Forum Discussion by mlw1 | 29 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All,   As part of our leavers policy, we run a zero-day archiving task against leaver mailboxes. After everything is vaulted the mailbox is disabled from ...
Forum Discussion by ashks2014 | 29 Jul 2014 | 12 comments
AS you can see from my post  https://www-secure.symantec.com/connect/forums/audit-report-archived-items-access , I have trouble to using the audit report to find the usage of my evault and I had another problem the size of the ...
Idea by Tonaco.pt | 29 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello all.  I have an EV 9.05 environment currently only using the mailbox archiving feature.  Backend storage is good old fashion NTFS partition (sas disk). About ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aschnarrs | 28 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi there, Im sure this is a simple one but i cant find anything in the admin guide or online about this one. Ive decomissioned one of our mailbox servers from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EVGarrison | 28 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi I've just recently upgraded a customer from EV10.0.1 to EV11 and now the OWA access seems to be very slow when opening an item. It takes about 12 - 15secs. ...
Forum Discussion by KeirL | 28 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution we are using EV 9.0.4 installed on Windows 2003 x64   the user has configured his vault to archive a folder every 0day  from (outlook plug-in) items ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Amr Hussein - OBS | 27 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All, A5 queues does move, A1 is processing, A3 has got items in it and when A1 completes A3 process and so on.. however nothing gets moved from A5 queue. ...
Forum Discussion by neo_hunk2kk | 27 Jul 2014 | 4 comments
Quite often end-users make use of Virtual Vault to archive things that they no longer need in their mailbox. How do they do this? What happens to the Virtual Vault files? Let's see... First of all, as we all know, Virtual Vault and Vault Cache ...
Blog Entry by Rob.Wilcox | 27 Jul 2014 | 0 comments