Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution Hi All,   We are running stroage expiry on one of our clients and according to the events we have deleted 400K worth of items but we are not seeing a storage ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob dos Ramos | 25 Sep 2013 | 3 comments
I need a solution Hi all, We have a client that is currently journaling and everything is working correctly as far as archiving the item and removing the item from the journal ...
Forum Discussion by Rob dos Ramos | 19 Jun 2013 | 13 comments
I need a solution Hi All,   I have a other strange issue. The users are being prompted for username and password every 5 mins for the Enterprise Vault. So they are not trying to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob dos Ramos | 05 May 2013 | 3 comments
I need a solution Hi All, Moved the EV server to a new server with a diffrent name and followed the technotes. But we have noticed that the FSA placeholders are poitning to the old ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob dos Ramos | 11 Apr 2013 | 6 comments
I need a solution Hi All, Been having a very strange issue at a client and I am hoping someone can shed a bit of light on the situation. Background: The client had EV 9.0.3 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob dos Ramos | 05 May 2013 | 3 comments
I need a solution Hi All,   On one of the EV servers non of the EV pages work. I know it has to do with ASP or IIS but I cannot find the problem. I performed the Dcom changes by ...
Forum Discussion by Rob dos Ramos | 05 Nov 2012 | 8 comments
I need a solution Hi All,    When I restart the services I get the following errors non stop.      Event Type: Error Event Source: Enterprise Vault  Event ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob dos Ramos | 05 Nov 2012 | 7 comments
I need a solution Hello All,   We have an issue where the users are unable to store in vault. The Error states that the process cannot be completed as the server is unavailable. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob dos Ramos | 24 Oct 2012 | 11 comments
Hi All,   Would it be possible for Symantec to create a "Synchronizes all mailbox on all exchange servers" button or option? Sometimes during testing a issue or trying to resolve an issues it can be a pain to sync all the mailbox in an ...
Idea by Rob dos Ramos | 30 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution Hi All,   I have a strange question to ask. Is it possiblt to change FSA placeholders to an internet shortcut without restoring all of the items?    ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob dos Ramos | 21 Oct 2012 | 8 comments