Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, After upgrading a customer from version 10.0.4 to 11.0.1 and installing the new client on the customer machine the following happens: 1. in EV ribbon - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 12 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Users are getting te following msg: Your server administrator has limited the number of items you can open simultaneously. Try closing messages you have opened or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 11 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I have the following: [Directory] directorycomputername = EVServer1.myCompany.Com sitename = EVSite [Mailbox] DistinguishedName = ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 10 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I have 1 exchange DB, archive set to "whole exchange organization", and customer is wondering if he creates a Journal mailbox will it be archived as well as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 02 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, First time that I am asked to install ev and set as https and not http. From what I read, it looks quite easy, however, I'm facing the following ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 01 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, Getting the following events : 6651 Storage Deletion Server has failed and 13410. looked at the following: ...
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 19 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, I have a customer with "read only" domino server (3k mailboxes on it with mails until December 2012) and 3k active exchange server with mails from ...
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 31 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Can I get a confirmation regarding citrix? I need to install ev 10 or 11, the customer have citrix terminal servers with outlook 2007 on it. Assuming VV or VC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 22 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I opened a provisioning group for users that left, ranked #1 policy setting to archive ALL ipm type of msg targeting 3 OU's set registry ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 14 Dec 2014 | 13 comments
I need a solution Hi all, I have a huge customer with the following environment: 15 nodes for EV 7 active nodes 8 passive nodes Ecserver01 - Evserver07, where Evserver01 ...
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 11 Dec 2014 | 0 comments