Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution I am running EV 10.0.0.1090 with Exchange Server 2007 I am running out of disk space on drives that contain only closed partitions. Both drives, K: and M: were ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 30 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution I have 3 mailboxes that were apparently corrupted when archived. They contained an infintie loop of recurring subfolders which were archived into the vault. Is there a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 01 Dec 2014 | 10 comments
I need a solution When I try to manually vault an email from outlook 2007 I receive an message stating "These settings have been locked by the administrator. Click OK to store the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 23 Sep 2013 | 10 comments
I need a solution The summary report generated by EV lists the number of "active" archives as 8038, but that is the number of all archives in my vault, current plus ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 26 Aug 2013 | 2 comments
Copy all the children of the comment that is the source of this new discussion. I need a solution Is there a way I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 12 Jul 2013 | 7 comments
I need a solution I am running EV 10.0.3 on Windows 2008 R2 Since I upgraded from EV 9.0.2 to 10.0.3, when I run the PST Locator Task, it starts and stops almost immediately and I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 12 Jul 2013 | 7 comments
I need a solution I exported a user's vault to PST using a date range, for example 8/1/2009 to 12/31/2011. The export process reported that there were 74519 items to export. When ...
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 30 Apr 2013 | 15 comments
I need a solution I am running EV 9.0.2. I migrated EV from a physical 32-bit Windows 2003 server to a virtual 64-bit Windows 2008 R2 server using the Server Migration Wizard. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 14 Mar 2013 | 17 comments
I need a solution This is the process I am going to follow to move my EV server from a phsycal 32-bit box to a virtual 64-bit one. I wanted to double-check with someone to see if I am ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 13 Feb 2013 | 5 comments
I need a solution I am running EV 9.0.2 on a 32-bit server. Can I use the migration wizard that comes with EV 10 to move to EV 9 on a 64-bit server or do I have to follow the manual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 18 Jan 2013 | 1 comment