Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, i'm using EV10 SP3.  We staged the rollout to users by adding their locations to a provisioning group.  This was completed, so we added the Exchange Org to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sortid | 07 Nov 2013 | 4 comments
I need a solution Hi, we are moving to a virtual environment.  We have two EV servers (version 10 SP3, one journal and one email archive server).  Each has SAN attached storage for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sortid | 17 Oct 2013 | 4 comments
I need a solution Hi, I'm using EV10 SP3.  I'm getting the 7110 error:  "An invalid SIS part was encountered while doing watch file scan.... Invalid Reason = ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sortid | 31 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,  I'm using EV10 SP3, Exchange 2010.  We have 2 EV servers, one journaling one for users mailboxes, with separate SQL 2008 server.  Last night we enabled 100 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sortid | 26 Nov 2013 | 9 comments
I need a solution Hi, I'm using EV10 SP3.  Before we roll out EV to all users, I am looking at ways to ease the load on the EV servers.  One item on my list is Virtual Vault which ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sortid | 25 Sep 2013 | 8 comments
I need a solution Hi, We are about to roll out EV 10 SP2 into production (been in test for about 12 months!!).  Management is keen on 2 40 person pilots then enable for everyone else at ...
Forum Discussion by Sortid | 26 Aug 2013 | 3 comments
I need a solution Hi, we are using EV10 SP2 and DA10 SP2.  My SQL guys are asking if EV has support for SQL 2012 Always-On availability groups.  There is no specific mention of this in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sortid | 24 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm using Exch 2010, Outlook 2010, EV 10 SP2.  I was doing a pst client side migration of about 137,000 items into a vault.  The PST completed, the migration ...
Forum Discussion by Sortid | 13 Nov 2012 | 3 comments
I need a solution We are rolling out EV10 SP2 to the organisation.  So far in pilot we have deployed to 10 users, all of whom are laptop users (90% of the org use laptops).  Using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sortid | 23 Nov 2012 | 6 comments
I need a solution Hi, I'm using EV10 SP1, Outlook 2010, Exchange 2010, outlook add-in Sp2.  I'm moving items from my Deleted Items to my virtual vault.  1. If the target ...
Forum Discussion by Sortid | 28 Oct 2012 | 9 comments