Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, Is it possible to verify in which cabfile a dvs should be? We seem to have some doubles (a dvs being in two cabfiles) but before running EVSVR, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 29 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hello all, We have 2 mailarchiving servers. we have 1 dr server. We did not share the storagequeue. 1 mailarchving server has been failed over to the dr ...
Forum Discussion by GertjanA | 16 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hello all, I have a 3 to 1 Building Block setup (3 live, 1 standby) When failing over, the 3 prod aliasses are pointed to the 1 dr-server. Is it correct ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 06 Jun 2015 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Find your copy here:   http://www.symantec.com/docs/TECH230560 https://www-secure.symantec.c ...
Forum Discussion by GertjanA | 04 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, Theoretical question. I have 3 EV servers, each having 1 user vault store, with many partitions. If we move to an HCP, and I move the data to there, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 22 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hello all, Using Enterprise Vault 11.0.1 I have access to multiple archives (my own and a functional mailbox i.e. group mailbox). I want to restore an item ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 11 May 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) Do they finally get scared, or have enough confidence now? Curious to learn how my EV friends will counter this? ...
Forum Discussion by GertjanA | 10 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hello all, Pulling my hair out on this one. On 1 of my 3 EV-servers, I have this event 41521 several times in a row. The event reads: Log Name:      ...
Forum Discussion by GertjanA | 29 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, We use SCOM to monitor our EV environment, and we see on one of our installs the following alert: Source: ...
Forum Discussion by GertjanA | 20 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hello all, I have an URL that points to the KBB articles: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 19 Apr 2015 | 9 comments