Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi there, I need to run evpm.exe on a dedicated migration server to process INI files and enable users for archiving in EV10. Enterprise Vault is not installed ...
Forum Discussion by BruGuy | 25 Feb 2015 | 9 comments
I need a solution Hi there, Like it says in the subject. I'm trying to run the provisioning task from a script as part of an EV9 to EV10 migration. Apart from using ...
Forum Discussion by BruGuy | 16 Feb 2015 | 10 comments
I need a solution Hi there, A confirmation on using the PST migration wizard from the vault console in EV9 please: can I export an archive to a PST file and then import the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BruGuy | 23 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, Many of our users have Full-Access/Send-As rights on other mailboxes. The mailboxes are added to their Folder List in Outlook (right-click root folder - ...
Forum Discussion by BruGuy | 12 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Hi there, We have a strange issue since we migrated from Ex2003/EV7 to Ex2010/EV8. When a message is archived, the sender gets a "deleted without being ...
Forum Discussion by BruGuy | 23 Sep 2013 | 6 comments
I need a solution Hello, I created  HKEY_CURRENT_USER \ Software \ KVS \ Enterprise Vault \ OVEnabled (type  REG_DWORD 32-bit)   and set it to 0, but I still get the Vault Cache ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BruGuy | 22 May 2013 | 6 comments
I need a solution Hello, We started getting lots of these errors towards the end of our nightly archiving run. This might have started after we moved a lot of mailboxes from Ex2003 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BruGuy | 11 Apr 2013 | 7 comments
I need a solution Hi there, We're moving a few laptop users from Exchange 2003 to Exchange 2010. They use Outlook 2003 in cached-mode with an offline vault (EV904). Are there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BruGuy | 05 Apr 2013 | 4 comments
I need a solution Hi there, We're moving mailboxes from one Exchange server to another. Before doing the move, we add them to a non-archiving group, then remove them after ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BruGuy | 17 Mar 2013 | 4 comments
I need a solution Hello, Anyone seen this scenario? User A with Full-Access & Send-As rights on user B's mailbox. User A adds user B's mailbox to their folder ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BruGuy | 11 Mar 2013 | 3 comments