Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, Symantec Email Protect service, customer just need to point the mail exchange (MX) records to Symantec cloud servers where our emails will be filtered for spam ...
This issue has been solved
Forum Discussion by _Shk. | 11 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution I have a Windows SBS 2008 server with a mix of XP and W7 clients running SEP v11.x I wish to replace these clients with the Symantec Cloud product. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by albevier | 22 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution Yes, I am a little behind with the upgrade of Symantec Mail Security; however i would like to know if there are any concerns I should be aware of while taking this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Eddavis97 | 17 Jun 2010 | 1 comment
I need a solution I am testing Symantec Mail Security for SMTP and evrything works fines except when a mail is orginated from an invalid mail address. I am using fetchmail to retrieve ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alphonso | 04 Jun 2009 | 6 comments
I need a solution First I want to know some hosting site but secure on windows (ASP). second am developing many sites on IIS 5 I want to know common hacking way and how to solve it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by seanbrittus | 24 May 2009 | 1 comment
I need a solution SHMS working fine until yesterday.  All outbound mail stopped.  We were forwarding all mail from Exchange to <domain>.outbound10.symantecmail.com.  Removed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cohncons | 27 Feb 2009 | 8 comments
I need a solution I have used Hosted Mail Security for a few years now with great success.  In the last month or two it seems the spam level for a few users has increased significantly, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PlaqueMaster | 29 Dec 2008 | 1 comment
I need a solution Just registered on a site, logged out then had to go back in and my password was being displayed as my username! I am beta testing but this is a major bug, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pib | 30 Aug 2008 | 1 comment