Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi,  I have a problem trying to restore tail log of SQL database. Error:  OPERATION BACKUP DATABASE "T01" SQLHOST "SQLServer" ...
Forum Discussion by Verneti Berny | 22 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, We are running backups of our VM server through snapshot methods and need to exclude folders/drives from the backup. Please suggest if there is any way we can ...
Forum Discussion by Inder | 22 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all,   I have the following issue: I needed to move my Netbackup 7.5 master server installation Windows 2003 32bit to a new hardware with Windows ...
Forum Discussion by osvaldo olmedo | 22 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution I have a question..   I was told at the customer forum that we should only have the credentials to vCenter Servers in the credentials section, otherwise the ...
Forum Discussion by spitman | 22 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I need to upgrade the netbackup version on my media server from 7.5.0.6 to 7.6.0.2. Media server has RHEL as operating system and has stu configured as disk ...
Forum Discussion by Manish Bhatia | 22 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hello Every body,    I have seen that some times netbackup activity monitor does not show the real progress of backups and restores, are there any way to know ...
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 22 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, we have a Master server and a Media server on Windows 2012 R2. The servers are configured for UTC/GMT timezone. The schedules have to run with the ...
Forum Discussion by Funghi | 22 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, (NBU experts)   We have a requirement of backing up Terra Data : Server to DataDomain to Tapes Specific requirements due to certain resource ...
Forum Discussion by Abhii01 | 22 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Exchange 2010 sp3 i noticed in my Exchange backup policies, the vendor didn't select the "enable granular recovery" for backup of my mailbox ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rino19ny | 22 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Heres my envt NBU - 7.6.0.3 Windows 2008   Everytime I open BAR gui and browse the contents for restore a blank restore job shows up in activity ...
Forum Discussion by jinxnbu | 22 Sep 2014 | 2 comments