Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution NBU 7.6.0.3, master and media on same server where can one find the ip address of the SL500 tape library that the NBU is using to communicate with the robot? the ...
Forum Discussion by rino19ny | 04 Aug 2015 | 1 comment
Its been a long long wait... The only wizard Symantec could deliver to customer is through SCCM.. Please spend some time and get a wizard from backup application point of view (Backup and Recovery, NetBackup) () Its been a long long wait... ...
Idea by SymGuy-IT | 03 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Does NetBackup 7.7 support hyper-v over SBM 3.0? If not please we need to know when . Thanks Do you mean SMB 3.0 ? Do you mean SMB 3.0 ? Netbackup does ...
Forum Discussion by Khalid Alzahrani | 03 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Currently got a small remote site which backed up to a MSDP media server and that data gets replicated back to HQ (via the WAN) to another MSDP for DR.  That all ...
Forum Discussion by Jim-90 | 03 Aug 2015 | 4 comments
Store data in the Google Cloud with NetBackup 7.7 Last March we announced that NetBackup 7.7 would be one of ...
Blog Entry by Glen Simon | 03 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution We have netbackup media server (Windows Server 2003 SP2, Netbackup Client 6.5) which is backing up to a DataDomain 640 appliance (DD OS version 5.1.1). Our Netbackup ...
Forum Discussion by mike23 | 03 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Bonjour, Netbackup Version Actuel :  7.6.0.1 OS:Windows server 2008 R2 standard 64 bits  Je vous informe que lors de l’installation NetBackup 7.6.0.4, ...
Forum Discussion by fouzia | 03 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi there, It seems that my Netbackup 7.5.0.5 servers are using old cached information about the names of my VMs. VMs that were renamed fail to backup, because ...
Forum Discussion by danielrickard | 03 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution I am using a VMWare policy for Exchange type database and have upgraded the NBU client on my Exchange 2013 server from version 7.5 to 7.6.1 Now I am able to browse ...
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 03 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution URL:- http://www.symantec.com/docs/TECH213788 As per the above URL we need to perform the below step 2.    Add this setting to all nodes of the ...
Forum Discussion by nbu123 | 03 Aug 2015 | 6 comments