Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all I try to backup a three way Exchange 2013 cluster over a separate NIC without success so far. The setup is as follows: - 3x Exchange 2013 server, ...
Forum Discussion by cstaubliew | 16 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, the ops center report is not showing few client in its report. how to add/modify those clients. its SQL clients and its crucial one.   Ops Center ...
Forum Discussion by ravin_a | 15 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Everyone, We have a RHEL 5.5 Media Server with Tape Libraries attached to it and configured as FT Media Server. The disk space of that partition ran out ...
Forum Discussion by Henson D | 15 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Master Server Version - 7.5.0.6 Master Server OS - Windows 2003 Enterprise Edition Client Version - 7.5.0.6 Client OS - Microsoft Windows Server 2008 R2 ...
Forum Discussion by Sujay Kulkarni | 15 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I am requested to buy some Netbackup 7.1 agents (Oracle, Exchange, Active Directory,...) But I do not know how to start or what to provide to the reseller ...
Forum Discussion by Lotfi BOUCHERIT | 15 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution why the VSS is required for VMDK backup’s ? Well without VSS( Vmware Well without VSS( Vmware shapshot provider) , the files would be locked by the ESX server ...
Forum Discussion by knarra | 15 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution I create a exclude_list file on /usr/openv/netbackup, but exclude_list doesn't work. How to check the logs for linux backup with exclude_list?  Netbackup is ...
Forum Discussion by CHONG WU | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi everyone. I have a master-media server with netbackup 7.5.0.6 and a client on the same version. Both are windows 2008 r2, but the client is a storage server. ...
Forum Discussion by Pamela_S | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution We have used bpstart_notify.bat to execute scripts when netbackup 7.5 launches.  We just did a clean install on a server using Netbackup 7.6, the next day all the ...
Forum Discussion by Braker19 | 15 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution I created an Exchange 2013 DAG policy (NBU 7.6.01) to backup a passive db. The job successfully completed, but when I try to do a restore, I'm getting this msg, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ln037 | 15 Apr 2014 | 11 comments