Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I have some questions on SSIM heartbeat behaviour   SSIM generates ICMP traffig (ping) to agent computers.   Is that normal even if I have the ...
Forum Discussion by mlabo | 12 Dec 2007 | 1 comment
I need a solution Can somebody PLEASE help me!  I'm sure this isn't the best place to post this, but I'm at my wits end and don't know what else to do or where ...
Forum Discussion by jjs | 03 Dec 2007 | 1 comment
I need a solution Hi , I've started to use SIM 4.5 in our enviroment, and I'd like to know if there is any tutorial available where we can get some information how to write ...
Forum Discussion by dma | 02 Dec 2007 | 6 comments
I need a solution Hi this looks like a good product but was wondering if the community could give me a feel for costing before I engage with the sales teams.   I've looked ...
Forum Discussion by Curious | 27 Nov 2007 | 1 comment
I need a solution Hi, Currently we have 1 SSIM version 4.5 running in a production mode with the following patches: 1. SSIM 4.5.1.15(SP1) 2. DB2 FP14 Update 3. Up to hotfix ...
Forum Discussion by asciii | 22 Nov 2007 | 1 comment
I need a solution I don't see a collector for Tivoli, is there any mechanism for porting Tivoli events to SSIM? 0 ...
Forum Discussion by AMoss | 15 Nov 2007 | 1 comment
I need a solution I'm trying to take some windows event log files (evt) offsite to correlate with a SSIM appliance. Is this possible? Problem I'm running into is that when you ...
Forum Discussion by shaun_b | 01 Nov 2007 | 3 comments
I need a solution Hi everyone,   In order to fully backup a SSIM appliance :   - DB2 database backup (web config interface) - LDAP directory backup (web config ...
Forum Discussion by Rafael_C | 24 Oct 2007 | 3 comments
I need a solution Hello, did anyone already implement a ldap replica? if yes I would be glad to know the procedure. many thanks, Emmanuel ...
Forum Discussion by kedaj | 22 Oct 2007 | 11 comments
I need a solution I am trying to import assets into the table.  It keeps failing.  I think the issue is a character that is between the entries.  Does anyone know what the ASCII code is ...
Forum Discussion by jbeeskow | 28 Sep 2007 | 2 comments