Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution hi All, Good day May I know what is the main reason why we came out an error "please refer to the attached file screenshot" it say communicattion ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jun82 | 06 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I would just like to ask if we can forward the eventdata that is about to be pruged based on schedule to another server just for safe keeping? I can't ...
Forum Discussion by Gianilac | 06 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have a customer whom implemented SSIM and has different business units.  This customer has a client site that we need to setup an OFFBOX system, that will ...
Forum Discussion by BMAY0897 | 08 May 2013 | 2 comments
I need a solution Our SSIM server is version 4.7.4 We have installed the [Symantec Event Collector for IBM WebSphere Application Server v6 3.5] and SSIM Agent on Windows server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by allenchung | 05 Mar 2013 | 2 comments
I need a solution Hi everyone, I am trying to create a rule in SSIM 4.7.4 to trigger incidents for abnormalies such as account guessing attempts. In my network, everyone's ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sg_eugene | 10 Oct 2012 | 4 comments
Hello We got a discovered vulnerability in IE 9 on 17/09/2012 which can be exploited as following command in Backtrack 5 R2 Metasploit: - msfupdate - Use exploit / windows / browser / ie_execcommand_uaf - Set SRVHOST 192,168 ... - Set ...
Blog Entry by Fabiano.Pessoa | 27 Sep 2012 | 0 comments
Berlin, Germany Tue, 16 October, 2012 - 11:30 CEST - Thu, 18 October, 2012 - 14:00 CEST Zum 8. Mal ...
Event by uspange | 21 Sep 2012 | 0 comments
I need a solution What happends when you change ip address of a offbox agent. Does it still send logs to appliance via new ip adress. Do I need to rebootstrap agent again? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Musa Timur Sarigul | 29 Aug 2012 | 2 comments
I need a solution I have a SSIM installation during upgrade from 4.7.3 To 4.7.4 all went fine but in first boot somehow my /dbsesa volume was lost because of multipath config. Any ...
Forum Discussion by Musa Timur Sarigul | 21 Jul 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, We have a Symantec Endpoint Protection Manager 11.x, running on a server using a remote SQL Server 2008 instance. On the other hand, I have an appliance ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Goltrek | 04 Jun 2012 | 2 comments