Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, We have around few hundered servers in  in VOM, some times we may need to freeze all the SGs for some maintenance. We don't want to do though GUI,  Is ...
Forum Discussion by mokkan | 20 May 2015 | 5 comments
I need a solution We have a requirment from a customer for extensive reporting using VOM (version 6.1). We have two main queries. 1. Does VOM still supports scripting addon for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohsinmansoor | 21 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Environment SFHA version = 6.1 OS = win2008R2 Cluster nodes = 2 VOM version = 6.1 After a long time I am using VOM. I am able to see that the ...
Forum Discussion by Zahid.Haseeb | 18 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution What does VOM server fault condition: Space is almost full on host that stores the performance statistics mean.  I am seeing this on the server fault tab ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mikebounds | 23 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I have a quick quesiton regarding VBS.  After we create tthe VBS, we setup the dependencies,  if we setup the SG1  depend on SG2 and SG2 depend on SG3 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mokkan | 15 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I can see that XLPRTD daemon suppose to run communicate from VOM. If we don't run xlprtld daemon in client, we can't do operations on the cluster, ...
Forum Discussion by mokkan | 11 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I am trying to update Managed Hosts from version 5.0 to 6.1 from VOM Web Interface. Some jobs successfully updated but some are in "SUBMITTED" state for last ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AB Chaudhry | 07 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all,  I'm trying to install VOM MS 6.1 on rhel 6.4, but got a problem when installing... problem 1: [11/29/2014 23:52:12] sfm_temp user setup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sirin.zarin | 29 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution If I create an alert from Home page - click Settings, then Alert & Rules and then Create Rule and then do the following it does not work: Select "Enter ...
Forum Discussion by mikebounds | 26 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Have just installed the evaluation copy of VOM, and can access via browser buit what is my username/password???? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by navster | 13 Nov 2014 | 1 comment