Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi All, I have a Netbackup 5230 appliance 2.6.0.2 with 4x1Gb network port. I need to use eth0 for initial configuration. So I will bond rest of the network ports.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by evo | 12 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution I have to decommission my old 5200 which has been hosting two tape libraries used only for monthly tape jobs.  I'm moving the libraries to a new 5230 but was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 05 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Im trying to add in a new 5230 appliance as a media server to my 7.6.0.3 environment and im stuck at figuring out what type of storage pool to choose.  i already have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 02 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hello everybody, I wanted to thank you in advance for any help or clarification. We just zoned one SAN client to a new 5230 appliance. After zoning was done, we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Frank_R | 02 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I have a 5220 master running 7.6.0.3 What is the actual location of the Log share "NBU\Netbackup folder? I want to copy files in there so I can look at them ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PD001 | 02 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I am currently trying to get an up to date report on the capacity usage, I may have to initiate a purchase of additional licenses. I figured out that I can use the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cmorrall | 01 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, I was in the process of duplicating a large image from one NBU5230 to another, when the duplication job was interrupted before completion. The NBU versions ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Carl_Ayres | 19 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Dear Experts, I am having netbackup server in guc cluster. we have 3media servers on main site and 3 media server on dr site. The media server on the main site is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by t.jadliwala | 16 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hy i have a problem with a backup and restore for a exchange 2010 dag with vmware i have a dga : dag1 2 nodes : exchange1 and exchange2 i have create a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fdassonville | 16 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all here's my problem. I need to know steps "how to do". till Nov 15th master  NBU 7.5, win 2003 OS. master plays role of master+media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rookie11 | 14 Nov 2014 | 4 comments