Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Greetings, I  got involved with one P2V conversion issue which is segementation fault (core dumping) when executing through GUI and nbrestorevm command fails with ...
Forum Discussion by VPATIL | 06 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution HI  maby some can help we have two appliance server Netbackup 5220 and the master server is a windows2008 R2 version 7.6.0.4 We have tried to install a ...
Forum Discussion by Aramis31 | 03 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I am implementing SAN client for a HP-UX server.  I have read Netbackup 7.6 Blueprints for SAN Client so there is recommended to be sure that the HBAs and ...
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 01 Jul 2015 | 3 comments
It would be nice if Netbackup appliance would have a strong disk encryption algorithm with key management as current blowfish 128 bit is obsolete and cannot be used in PCI-DSS environment as I red it. (Backup and Recovery, NetBackup Appliances, ...
Idea by sajtix | 30 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution We mapped SAN LUNs to each appliance using single target and single initiator zoning, but for some reason the appliance is detecting over 300+ path/device/disk ...
Forum Discussion by Obi Wan | 29 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution This is a pretty baasci question, I just want to make sure I am doing this right. I am new to Netbackup appliances. I have a Netbackup 5230 appliance that is setup as ...
Forum Discussion by flinttown | 26 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hello everybody, I would like to know if it is posible to have enabled San Media server and FT Media server at the appliance side because i need to have SAN ...
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 25 Jun 2015 | 2 comments
For long distance replication it would be very useful if the bandwidth limit which is set in agent.cfg could be change dynamically without the need to restart the spad process. That way one could take advantage of non-business hours and weekends when ...
Idea by GSH | 19 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution i have to Netbackup appliances runninig on suse linux on kernel 2.5.3 and am able to access them through the browser and login though when i try to acces the " ...
Forum Discussion by broker | 19 Jun 2015 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) I have a number of appliances (5220, 5230, 5330) - all of which are exhibiting strange NTP config behavior.  On all appliances I get ...
Forum Discussion by elanmbx | 17 Jun 2015 | 0 comments