Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution When configuring a new N5230 as a master/media in v2.6.1.1, the process auto-created a standard backup policy which has the following as "Backup selections" ...
Forum Discussion by sdo | 16 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, Can you configure a master and media server in a single appliance? How do I do it? I already configured a master server.  Thanks. :) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nbuengr | 15 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Firstly, a link, to all appliance documentaton: http://www.symantec.com/docs/DOC2792 . My question... Appendix C, on page 112, of the Appliance ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdo | 15 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, Is there any documentation about NetBackup 5220? Thanks! 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nbuengr | 15 Apr 2015 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Hi all, I am in need of confirmation or explanation on some logging I see in the detailed status. When I see this in the ...
Forum Discussion by rblaas | 14 Apr 2015 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) /comentary After the last few upgrades I'm beginning to think that Symantec/Veritas is more interested in continuous ...
Forum Discussion by D.Flood | 13 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hello everybody, can someone please support me and tell me  how we can check symantec netbackup server 7.5.0.1 license capacity . Look in this ...
Forum Discussion by ace-al | 13 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Just attempted upgrading our 5230 appliance from 2.6.0.3 to 2.6.1.1 and after running for about 2 hrs or so, it failed with the following email: Command ...
Forum Discussion by arctics2 | 12 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Have a 5220 netbackup appliance which acts as master and media server. Recently upgraded to latest software, 2.6.1.1.  Also, purchased additional memory and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 10 Apr 2015 | 29 comments
I need a solution Hi, I am running with a POC with Appliance 5230 installed as Master/Media with MSDP. I enable Encryption on appliance: Main_Menu> Settings> ...
Forum Discussion by Anuj Kr | 05 Apr 2015 | 11 comments