Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution We have two appliances in two domains. We replicate images from the primary to the secondary with AIR, using SLP's. Works fine, except we're running out of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 13 May 2014 | 2 comments
I need a solution Wish to fibre-channel attach tape library (HP MSL 4048) to 5200 appliance, software level 2.5.3, NetBackup 7.5.0.6 Found this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 08 Apr 2014 | 12 comments
I need a solution So, i upgraded my 5200 to 2.5.3 today, and now all my backups can't connect with condition code 25.  The upgrade APPEARED to go well. my master is on windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 18 Jul 2013 | 6 comments
No I need a solution #moved this to your own thread for you# Does anyone know "best practice"..  we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 09 Apr 2013 | 4 comments
I need a solution I get a lot of queuing during backups due to 'maximum jobs on storage unit'..  the only storage unit i have is a 5200 appliance (currently @ 2.5.1).  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 09 Apr 2013 | 6 comments
I need a solution So, we have a 5200 appliance and windows master in one domain, and a 5220 acting as its own master in another. Using Storage Lifecycle Policies, we are replicating ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 09 Apr 2013 | 13 comments
I need a solution i have a 5200 and a 5220, both at 2.5.1  Setup the SMTP server and the address for both software and hardware notifications, however, everything is being sent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 18 Feb 2013 | 5 comments
I need a solution So, have two appliances, using AIR with SLP's to make the second one a disaster recovery resource. Went to test restoring, and got confused.   So, i'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 14 Jan 2013 | 4 comments
I need a solution Have a 5200 in one netbackup 7.5 domain, acting as a media server with a Windows 2008 R2 master.  (domain1) Have another appliance, a 5220, as a stand alone ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 18 Dec 2012 | 2 comments
I need a solution We have a 5200 appliance, functioning as the media server, running v. 2.0.2 and a Windows 2008R2 master server, at 7.1.0.2 Installing clients is the question. ...
Forum Discussion by Lynne Seamans | 12 Mar 2012 | 21 comments