Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrade.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution I am receiveing an email alert (Warning) each morning relating to disk space utilisation on the de-dup pool in my 5230 Appliance (which is at 80%) and wish to raise ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 28 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Just a quick confirmation required regarding the changing of IP addresses on a 5230 appliance following configuration and live running. I will configure 2 x 5230 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 12 Nov 2013 | 5 comments
I need a solution I have a requirement whereby we are replacing 4 x 50x0 Puredisk Appliances with 4 x 5220 Appliances.  The current config has all devices in the same Netbackup domain, ...
Forum Discussion by SYMAJ | 03 Oct 2013 | 11 comments
I need a solution I have a 5220 appliance which is running as a Master/Media server, and I am trying to add a tape library to it over fibre channel. I have attached the device, and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 01 Jul 2013 | 3 comments
I need a solution I have a site where we have 2 x 5220 (configured as Media Servers to a Regular Master Server) and we are using AIR to replicate between the two environments (each ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 03 May 2013 | 3 comments
I need a solution I have a site with 3 x 5220's - 2 local and 1 remote.  Optimised replication is taking place between the local and remote 5220's. Initially we placed the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 27 Mar 2013 | 5 comments
I need a solution I have a configuration with 1 x V7504 Master Server and 1 x 5220 Media Server (N251).  I have completed configuration and testing of the environment and am now locking ...
Forum Discussion by SYMAJ | 10 Dec 2012 | 1 comment
I need a solution Does anyone have any experience of tuning throughput on a 5220 Appliance ? I note that the data buffers are set to 262144 (standard setting) and there are 30 of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 10 Jan 2013 | 8 comments
I need a solution After reviewing other TECH-NOTES on this subject, which appear to be stagnant, I wanted to put this question out here to see if anyone can enlighten me ? I have ...
Forum Discussion by SYMAJ | 26 Nov 2012 | 1 comment
I need a solution I have a site where we have implemented 4 x 5020 appliances, each configured as a seperate device (no multi-node storage pools).  Site is NBU 7104, with the appliances ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 29 Oct 2012 | 8 comments