Video Screencast Help

Search

Search results

As you know that not all backup projects completed or ended with customer satisfaction because of varuios reasosns from symantec support or the service provider or the customer his self. this may occur through environment assesment ,  implementation or ...
Idea by Rami Nasser | 26 Aug 2013 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi all , I need to know if any one can share with me how to reset the appliance 5020 or 5220 password in case if it was forgetten ...
Forum Discussion by Rami Nasser | 13 Mar 2013 | 7 comments
I need a solution Hi all , I have a new appliance demo from Symantec .I already configured this appliance as media server but here I faced a problem that " cannot find RAID ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rami Nasser | 19 Feb 2013 | 7 comments
I need a solution Hi All , Could any body provide me with the zoning Architecture between the datasores LUN's and the VMware Backup host HBA?  Any official article or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rami Nasser | 25 Feb 2014 | 35 comments
I need a solution I have 5220 appliance version2.0 configured as media server .this appliance has HBA 8G I would like to connect this port to San for VMware backup and restore I read ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rami Nasser | 12 Dec 2012 | 2 comments
I need a solution Hi All , - Appliance 5220 (Model D) means contains 1G port 3 8G FC ports and 1 SAS port for the storage expantion - Appliance version :2.0 ( going to reimage ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rami Nasser | 12 Dec 2012 | 2 comments
I need a solution Hi All, When you reimage an appliance, the IPsec credentials are removed during the process. The credentials are unique for each appliance and are included as part ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rami Nasser | 21 Nov 2012 | 1 comment
I need a solution Hi all , please provide me with any documents that explaining how to use the command line inside the appliances 5020 and 5220 when iam using root acount not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rami Nasser | 06 Feb 2013 | 7 comments
I need a solution Hi All , I have an appliance 5220 with master server roll.I have HP tape library will be connected to the appliance .please advice me with the steps to follow for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rami Nasser | 15 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution Hi all , getting backup errors in checkpoint mode after upgrade the appliance from 1.4 to 1.4.2.(all jobs going failed).do you believe that backup in checkpoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rami Nasser | 21 Nov 2012 | 1 comment