Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hello.  I am trying to find items with one search that matches the following in English: subject or content (blue and car) or (red and car) or (yellow and car) ...
Forum Discussion by tmurray1 | 14 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution First had the issue with installing, but go around that following the command line install method here. https://www-secure.symantec.com/connect/forums/acc... ...
Forum Discussion by mstawchansky | 30 Mar 2015 | 10 comments
I need a solution Hi , I have EV 10.0.4 deployed, and have Journal archiving enabled (Exchange 2010). On top of that I have Discovery Accelerator 10 installed. My question is ...
Forum Discussion by Jim Hellewell | 25 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi Guys, I installed a brand new DA server called DAServer1 and configured customer and custodian db's.  Then installed a second DA server called DAServer2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fremont | 26 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution I need to get a total count of emails done in a search in EV DA v11.  Can someone recommend the search setup to accomplish this?  I can set the search to run each week ...
Forum Discussion by Jeanne H | 26 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, Looking for input on this question: Customer has a single EV site but 2 EV servers in US and EU, with local SQL servers used for storing VS DB's in US ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fremont | 09 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I have an export/production problem which seems to occur randomly.  When exporting search results, the metatdata doesn't always get created.  I've tried ...
Forum Discussion by Steve Colegrove | 04 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution Hi all, We have Windows Server 2003 Domain Controllers, the Forest Functional level is also 2003; we have deployed Exchange 2010, and EV 10.0.4 into production. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jim Hellewell | 02 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution I have need of a report that will show me the following information on an EV email search I've performed in DA:  Sender, recipient, destination, subject, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RK_EmailAdmin | 22 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution I am having a similar issue as described in this blog post from 2012. http://www.symantec.com/connect/forums/export-not-completing We are running DA on ...
Forum Discussion by nirender | 22 Dec 2014 | 4 comments