Video Screencast Help

Search

Search results

We are  doing a force start of replication since we ask cusstomer to create new volumes. Start replication. # vradmin -g hrdg -f startrep hr_rvg But some customers already have mount points created with data(and choose to ignore creating ...
Idea by leo_okeefe@syma... | 20 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution In 3 node rac cluster node 2 crashing  when joing to cluster, how to fix the issue? below is the error vxfen: NOTICE: VCS FEN INFO V-11-1-34 The ioctl ...
Forum Discussion by jay123 | 16 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I was assigned the removal of 86 unused LUNs in: # uname -a SunOS server 5.10 Generic_142900-09 sun4u sparc SUNW,SPARC-Enterprise # # cat ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ferocci | 11 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution hello, in my VCS global cluster my ORAGrp resource group is partially online since my rvgres is offline, i am suspecting the issue in the below rlink. i am ...
Forum Discussion by grigori | 10 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution I wonder about the benefit of create the stripe volume usig SF on the LUNs of Hardware Array.  1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pgm10s | 06 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Can we use Storage Foundation Standard Edition on two machines with one license. But at a time only single machine will be up and running while other machine keep ...
Forum Discussion by Zahid.Haseeb | 06 Aug 2015 | 7 comments
Online Thu, 13 August, 2015 - 10:00 - 11:00 PDT Join us for this upcoming webcast with Scott ...
Event by Elspeth Magoria | 30 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution HI Guys, I am configuring the replication with our 2 node cluster using cluster. but when  adding the node is giving the error. i am not able to get proper logs ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lazaur | 29 Jul 2015 | 33 comments
I need a solution Hi Team, How to check A filesystem is created from how many disks and through which command we can check? Thanks.. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by allaboutunix | 24 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution All I have a issue where a diskgroup has been created on shared emc disks - all emc disks are visible to both nodes in the cluster, however, a "vxdg -o alldgs ...
Forum Discussion by running_man | 20 Jul 2015 | 1 comment