Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I am a little confused.  I was looking through my management console and I had 3 PC's in the client list that had missing green dots.  I went to the clients to ...
Forum Discussion by seamus151 | 31 Dec 2008 | 7 comments
I need a solution Hey All,   I currently have The Symantec 10.2 product running on several servers and about 50 clients.  All the clients get their updates from one server that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mishelp | 31 Dec 2008 | 2 comments
I need a solution In Symantec Client Security 3.1 the firewall have the ability to detect if an application want to access the network and ask the users if they want to allow it or ...
Forum Discussion by ThatGuy | 31 Dec 2008 | 1 comment
I need a solution I recently upgraded from MR3 to MR4 both the SEPM and Clients.  Ever since the upgrade none of users are showing green dots in the management console but the client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 31 Dec 2008 | 9 comments
I need a solution Hello, For a customer, the manager console has no access to Internet. I don't want to use a liveupdate server. How can I update the virus definitions? ...
Forum Discussion by EricGr | 31 Dec 2008 | 1 comment
I need a solution After upgrading our server from SEPM MR3 to SEPM MR4, the SEPM Console stopped showing the "Virus Definitions Distribution" and the "Intrusion ...
Forum Discussion by Pennie Frederic | 31 Dec 2008 | 1 comment
I need a solution Greetings Symantec experts!   I've been lurking about these forums for the last couple of weeks since I got the task of implementing a SEP11 MR3 solution ...
Forum Discussion by Timmytron | 30 Dec 2008 | 2 comments
I need a solution I have Windows Server 2003 systems with SEP MR4 installed – only antivirus/antispyware, no other components.  On at least two of these servers, upon reboot, I get the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dfosbenner | 30 Dec 2008 | 11 comments
I need a solution I'm setting up a LAN Enforcer in a test environment to be tested for our production environment.  I have configured the SEP on the LAN Enforcer - don't know ...
Forum Discussion by MFitzsimmons | 30 Dec 2008 | 1 comment
I need a solution I've enabled logging of reads from and writes to USB devices. I chose the "Log files written to USB devices" policy that was in the list. I checked ...
Forum Discussion by ShadowsPapa | 30 Dec 2008 | 1 comment