Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Does Symantec still create virus def for SAV10? and if not is there a weblink that states this?     1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by artk1 | 18 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I am working through a Trojan infection (powelik plus others) that got passed my Norton 360 install.  I read on the Symantec website a number of best practices for ...
Forum Discussion by plumas | 19 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution I have a possible infection and would appreciate someone looking into this.  My computer has very sluggish behavior and seems to take forever to do anything, even when ...
Forum Discussion by plumas | 18 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution The Symantec Endpoint Protection client is running on my home pc, of which I am the sole administrator. I have never purchased nor installed any Symantec products. ...
Forum Discussion by GraniteDevil | 25 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi guys, I'm back here to ask your help. I have installed liveupdate v.1.0 MR14 on RHEL6.4 64bit , when i run command : sav liveupdate --update have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Skas | 22 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution I am new to Symantec SAV. Is there any guideline to compile kernel for SAV. I want to deploy on ubuntu. How can I manage it through your console? It seems ...
This issue has been solved
Forum Discussion by VJ_Technical support | 26 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everybody, I'm writing because i'm a little confused. I tried to install SAVFL on my REHEL 6.4 64bit , kernel 2.6.32-358.el6.x86_64: i have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Skas | 19 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution when we add a user/computer onto the domain, we've always granted the user local admin rights so it was never a problem. Moving forward, we will be taking this ...
Forum Discussion by dannieboiz | 10 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution I am running Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.1.4.4000 . My environment contains of a central server running 'Symantec System Center', and it ...
Forum Discussion by amd2014 | 29 May 2014 | 6 comments
I need a solution Hello - I sent an install package with an immediate reboot command to about 10 pcs.  The reboot command only worked on half of the PCs i sent it to.  How and where do ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MzSolo | 28 May 2014 | 7 comments