Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hey all, I have created a new primary SAV server, 10.1.7. and moved over all the secondaries to it. I have also moved 90% of the clients on the old primary to the ...
Forum Discussion by Mark Hill | 05 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Chaps, I have a couple of servers built with 10.1.7 corp server which are constantly showing as disabled.   I have tried the following: start/stop of ...
Forum Discussion by Mark Hill | 25 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution Morning All, When uninstalling SAV server/client 8 from our windows 2003 servers, the uninstallation gets to the "stopping symantec services" part and ...
Forum Discussion by Mark Hill | 03 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution Hey All, When installing a new server sometimes its unable to contact the primary server, and creates a secondary server group with a duplicate name ie ...
Forum Discussion by Mark Hill | 03 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution I know this sounds stoopid, but I take it that if you have SAV Corp Server (Primary or Secondary) installled on a machine, you dont have to put on the client too? I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark Hill | 05 Aug 2008 | 3 comments
I need a solution Hey All, Im currently removing the sav 10 client from loads of our remote server, and replacing it with SAV 10 secondary server installations. Problem is this: ...
Forum Discussion by Mark Hill | 28 Jul 2008 | 0 comments
I need a solution Hey all, a couple of weeks ago we removed a few secondary server installations from some DC's around the country. it appears that the installations were run over ...
Forum Discussion by Mark Hill | 06 Jul 2008 | 0 comments
I need a solution Hey Guys, I hear there is a new 10.1.7 client out for SAV. When I login to file connect I dont see the download. Any idea where I can just download the new ...
Forum Discussion by Mark Hill | 23 Jun 2008 | 3 comments
I need a solution Morning All, Ive got a little issue with our SAV here. For the last two mornings I have come into work, started the SAV console and seen all the clients with a ...
Forum Discussion by Mark Hill | 19 Jun 2008 | 3 comments
I need a solution Hey all, Is this possible? If so, being a complete linux n00b, are there any guides anywhere to help out? Cheers! ...
Forum Discussion by Mark Hill | 21 Apr 2008 | 0 comments