Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We recently upgarded to Backup Exec 2014. The backup job was running fine till last week. From last weekend, it has been showing the error as ...
Forum Discussion by Krishna chandran | 20 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Experts, Do you had experience to block connection to proxy? I had disable Windows firewall I had tried for the SEP firewall Block ->Any ...
Forum Discussion by chhowa | 11 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Dear all, My purpose is to reuse the unuseful media, however, I'm not sure my command is right or not to remove the unuseful media. Ex: the unuseful media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HowardYu | 28 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Team, Tomorrow, I have to perform migration of SOlaris sparc V440 server in which Oracle 11ig database running with VCS to Linux 6.0 platform , ...
This issue has been solved
Forum Discussion by singhgary | 27 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution we used Netbackup to backup the client.   client is crashed now. we need to restore the enitre data drives, which is 40 TB(which is most critical data).   we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath Achar | 25 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Has anyone experience the same as me regarding the lack of support during Sydney Australia moring session for Backup Exec 2014? I tried to call Symantec again this ...
Forum Discussion by Ag BC | 16 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All,   we are trying to backup exchange 2010 dag from 3 passive nodes using netbackup. 2 nodes are local to NBU master server their snaphot is working ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 11 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I recently had fully encrypted hard disk (Toshiba mq01abd075), operating system (Windows 7 Professional), two partition. C (146 GB) and D (548 GB) and 4 GB Unallocated ...
Forum Discussion by troygaines | 04 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Everything I am coming across is point to infected files. About 12 services up and stop , making user shares inaccessible. I keep coming across this in the event ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The Conquistador | 03 Jul 2014 | 7 comments