Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, we are trying to restore  the data  from  secondary storage  but  it becomes fail in between with error  STATUS 85: media read error. OS on which ...
Forum Discussion by rashi.jain | 27 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hello Experts I have Symantec Endpoint Protection Small Business Edition , i have got an virus message on my network computers which name is W32.Pykspa!gen1 ...
Forum Discussion by Sisin | 25 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Dear colleagues, I can't figure out how to filter spam comming to exchange 2010 mail distribution groups. I have Symantec Mail Security for Exchange that ...
Forum Discussion by uchovovan | 20 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, I have two jobs to be executed with the same LTO drive to append backups to the same tape : Job1: Starts at 03:00 completes around ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jalil | 15 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hello, I have two jobs to be executed with the same LTO drive to the same Tape: Job1: Start at 03:00 finished around 08:00 Job2: Start at 04:00 finished ...
Forum Discussion by Jalil | 15 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi everybody, I have a problems, My company have 2 local, 1 root and 1 sub, I am a manager of sub company, and I just have admin local right to install ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 07 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hello everyone, I need to see USB log control in Symantec endpoint protection small business 2013, especially when i plug in or plug out a USB device, anyone ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 06 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi everyone, I had error on backup exec 15 license and I already attach in this topic, could anyone can help me out, Thank in advanced ...
Forum Discussion by Minh Nguyen | 30 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments