Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hello everyone, I'm setting up a DLP Endpoint Server only. However, the pool of computers' using DLO Agent.  The performance overall is very slow and ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 30 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hello guys, I need a help of migrating steps of Symantec Bright mail/Messaging gateway. Now we have  v9.5.2-3  .We show our updated version is  10.0.3-3 ...
Forum Discussion by shaabin | 09 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution advance disk created  successfully. command  is mentioned nbelow ;  /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/nbdevconfig -creatests -storage_server ri2007 -stype ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rashi.jain | 20 May 2015 | 10 comments
I need a solution Hi guys.. i need some help..we have some error in SEPm 12.1.5.I will attached the error..plz  AV.JPG have you open SEPM console on ...
Forum Discussion by shaabin | 06 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution I am getting error message intermitantly, For backup1 just ignore the ndmp error that is known to us. Backup1  : Policy : NJ09MHFNAS320_11year Resource ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Yaqoob Qaudri | 01 Apr 2015 | 10 comments
I need a solution Hi guys, What is the use of the sql client tool install on sepm 12.1.5 server? if is not install what is the issue? You need this on the You need ...
Forum Discussion by shaabin | 31 Mar 2015 | 11 comments
I need a solution Hello everyone, Working on a demo with Mobility Suite. When trying to install Work Hub on a LG G3 phone running Android 5.0.1 20H, I got the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 27 Mar 2015 | 2 comments