Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Netbackup 7.6.0.2 running on aix OpsCenter  Analytics 7.6.0.2 on Windows 2008 Netbackup Appliance Media Sevrer 5230 2.6.0.2 Is there a report or alert we ...
Forum Discussion by bmaro | 28 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Dear all, My purpose is to reuse the unuseful media, however, I'm not sure my command is right or not to remove the unuseful media. Ex: the unuseful media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HowardYu | 28 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Dear All,   I am using Symantec Endpoint Protection and through this I can block USB and other device successfully. I want to know Is there any application ...
Forum Discussion by amin_nikhil | 15 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution Hello, I'm implementing quotas for EV archives. To do It more easy in the future, I created a new Vault Store and set there the quota. My answer is: IE i set ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AG81 | 10 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution I recently had fully encrypted hard disk (Toshiba mq01abd075), operating system (Windows 7 Professional), two partition. C (146 GB) and D (548 GB) and 4 GB Unallocated ...
Forum Discussion by troygaines | 04 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi people, Can anyone here please share the Robocopy script to copy all EV VaultStore safely which can be run for the second time to finish off with the ...
Forum Discussion by John Santana | 04 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, We have 2 locations in our SEPM : In office (wired and wireless) and out of office location with specific set of policies. In office: when clients are ...
Forum Discussion by pandomo | 03 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Everything I am coming across is point to infected files. About 12 services up and stop , making user shares inaccessible. I keep coming across this in the event ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The Conquistador | 03 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hi all, In migrating the EV9 setting to the new EV 10 server, can I just disconnect and -re-attach the drive for all EV VaultStore (Closed & Open) as well as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 30 Jun 2014 | 6 comments