Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello Experts, while reinstaling the pure disk client s/w on existing host(agent id:23), what happens if we reinstall the pure disk s/w with different agent ...
Forum Discussion by Anil B | 24 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All, Can some one describe detailed about netbackup appliance like B2600,B5200 and pure disk appliances  and its differences and latest versions.   ...
Forum Discussion by Anil B | 19 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Just a quick post to ask if someone ever installed any of the DLP server roles on Amazon Cloud Services? I'm planning to install Enforce Server and Mail ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 15 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, I'm managing a SMP these days, and deploying altiris agents as well.  However, when deploying altiris agent to certain computer, some of ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 06 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, I'm setting up a new site server. However, following the steps, and after selecting the computer for such role, I find the checkbox for Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 04 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution Hi All, I just want to know whether it is mandatory to change the firewall settings or the connect_options settings for clients in DMZ, if the environment is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Manish Bhatia | 29 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution hi friends, i need your help please, i have a Master server on Windows 2008 R2, version 7.5..0.5. this morning, nothing is going well, Netbackup services are on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by issmag | 18 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Has anyone experience the same as me regarding the lack of support during Sydney Australia moring session for Backup Exec 2014? I tried to call Symantec again this ...
Forum Discussion by Ag BC | 16 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I recently had fully encrypted hard disk (Toshiba mq01abd075), operating system (Windows 7 Professional), two partition. C (146 GB) and D (548 GB) and 4 GB Unallocated ...
Forum Discussion by troygaines | 04 Jul 2014 | 0 comments