Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hello all, Kindly let us know the difference between netbackup optimization and performance tuning and how can the netbackup server can be tuned for maximum ...
Forum Discussion by Anil B | 30 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I am getting Cannot lstat Errno=5: Input/output error.Backup result with error code 1 (partially sucess).Tried to get error list but  i am getting below error ...
Forum Discussion by sagar666 | 28 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, My Server 2003 running SEP Manager 12.1.5, When SEP Manager running a perior of time about 5-10 minutes it cause system slowdown and other PC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 20 Jan 2015 | 14 comments
I need a solution Hi, is possible restore registry of regedit only with symantec system recovery or only restore files and folders? Hola, es posible restaurar registros de regedito ...
Forum Discussion by n3m3sls | 13 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, I'm trying to redo some graphic reports from SD 7.1 on SD 7.5. However, can't seem to find this field in 7.5: This option is ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello friends, Currently I was looking at inventory of NIC card. For a single machine, it is showing 2-3 NIC cards, what are all those data's. ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Appliance was R2, was upgrading to R3 twice, once in September and once again at the end of October. Ops center crashed on the first appliance. 3 months ago I was ...
Forum Discussion by mcutechadmin | 21 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All, I am new to VCS but good in HACMP. In our environment we are using VCS-6.0, I one server we found that the SG is not moving from one node to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 04 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi all, I followed many articles and tried but still, I am not able to get the report. I followed below article but still not able to do so: ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 28 Nov 2014 | 1 comment