Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, We have installed Altiris 7.5 SP1 hotfixes to make it 7.5 SP1 HF5. After installing the same, we are not able to see the scripted task which we ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 31 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hello guys, We are used BE 2010 R3,and our de duplication is not working.As per symantec engineer instruction,we upgrade to BE 15.but still De duplcation is not ...
Forum Discussion by shaabin | 31 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Hello Guys, I need some help for regarding USB blocking through SEPM 12.1.6 server. MY Demands.. * I need completed usb blocking Exclude :Phone ...
Forum Discussion by shaabin | 16 Aug 2015 | 7 comments
I need a solution Hello all, we just upgraded our notification server from 7.5 HF4 to 7.5 SP1, the upgrade was smooth but site servers are not registering to itself as a Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 13 Aug 2015 | 14 comments
Hi, We have around 400,000 public folders in our organization, however our users cannot restore any public folder items where there is a Exchange replica. This KB article explains our issue and as of now there is no fix to this issue... Symantec ...
Idea by Tifosa | 13 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hello everyone, I'm deploying a bunch of DLP Agents and using Altiris site with Software Management. After creating the software release and uploading the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Aug 2015 | 7 comments
I do not need a solution (just sharing information) The full backup of Hyper-V 2012 R2 VM replica is working fine, but the differential and incremental backup of Hyper-V 2012 R2 VM ...
Forum Discussion by kf2013 | 31 Jul 2015 | 4 comments
One of the feedback that we frequently get w.r.t. PGP desktop passphrase is that they would need to remember many passwords in organization like LDAP, PKI (to connect to VPN) and PGP along with their security questions and answers (to access encrypted ...
Idea by Raja219 | 16 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hello everyone, I'm setting up a DLP Endpoint Server only. However, the pool of computers' using DLO Agent.  The performance overall is very slow and ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 30 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments