Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution we used Netbackup to backup the client.   client is crashed now. we need to restore the enitre data drives, which is 40 TB(which is most critical data).   we ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 25 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Has anyone experience the same as me regarding the lack of support during Sydney Australia moring session for Backup Exec 2014? I tried to call Symantec again this ...
Forum Discussion by Ag BC | 16 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution The Backup Exec SQL Agent was not used to create the last full, differential, or log backup of this database. You must use the SQL Agent to run a full backup before ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krishna chandran | 15 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello All,   we are trying to backup exchange 2010 dag from 3 passive nodes using netbackup. 2 nodes are local to NBU master server their snaphot is working ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 11 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I recently had fully encrypted hard disk (Toshiba mq01abd075), operating system (Windows 7 Professional), two partition. C (146 GB) and D (548 GB) and 4 GB Unallocated ...
Forum Discussion by troygaines | 04 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I want to have a deep understanding  about plexes, volume and subdisks.Kindly explain. Thanks for the help.   Gary ...
This issue has been solved
Forum Discussion by planetunix | 02 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error when backing up Exchnage. Final error: 0xe00002f7 - Cannot extract mailbox messages from the Exchange backup. Review ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 01 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, In migrating the EV9 setting to the new EV 10 server, can I just disconnect and -re-attach the drive for all EV VaultStore (Closed & Open) as well as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 30 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, What needs to be done to resolve the issues of, 1) Jeopardy state 2) Split brain    Thanks, Gary Jeopardy is when you only ...
Forum Discussion by planetunix | 27 Jun 2014 | 2 comments