Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi all, My security team change our anti-virus software from Mcafee to Kaspersky. I checked the lasted Symantec Enterprise Vault™ Compatibility Charts and it does ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tonaco.pt | 03 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all,   Does anyone know when SFWHA will support Microsoft SQL Server 2014? I dont see SQL 2014 in support matrix.   Thanks     Allen ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ylin-123 | 15 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All, We have received a request to take a backup but the client (Linux) are configuered on IPV6 not on IPV4. Can we take a backup of those IPv6 host & if ...
This issue has been solved
Forum Discussion by knbu | 13 Oct 2014 | 8 comments
I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hello guys, Am new in backup  I got below error message and when i login to the Backup Exec it will through connection refused error message. in my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Eswar | 23 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution Dear , By mistake one user archive has been deleted from the enterprise vault, how can i retrieve the old archive, 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by akhtark74 | 21 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution   Hello Experts,   Can any one explain me that the NetBackup is Three tier or four tier architecture and also explain Why?   Thanks in advancd ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 12 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I am not able to find few machines in SEPM console. But I can see, SEP client is communicating properly with SEPM cosole. Also, I can see the logs for client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KK_4984 | 11 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hello everyone! I'm testing new version of DLP, 12.5, and have found some strange stuff I haven't found in earlier versions: I set up a Endpoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Vendor has replaced the faulty drive, given the new serial no., the thing is that when i updated new serial no. its showing updated in the Global data base. When ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sanjaynaidu | 07 Sep 2014 | 11 comments