Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi  All, 1. In my environment Currently Altiris Services  in Notification Servers   are running with  dedicated AD ID (which is mentioned under Application ...
Forum Discussion by vinayak patil | 18 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, We have 7.1 SP2 environment. I want to install Office 2013. My agents computer is installed with Office 2010. Now, I need to upgrade to Office ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 17 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I am using ITMS 7.1 Sp2. I need to fetch data about the number of users logged into a particular Machine(Host) & when that account was created & ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 17 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I want a report to know that how many users logged in a particular machine(Hostname) in domain. I also want to know that when that user was created ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 17 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution   Hi All,   My requirement is to push policy on all clients which will run  full inventory after every software  installation and uninstllations (excluding ...
Forum Discussion by vinayak patil | 10 Jan 2014 | 13 comments
I need a solution Dear All         It is my first time to use Altiris Deployment Solution 7.5. I download the trial version and  test installing Redhat Enterprise 6.2 linux for ...
Forum Discussion by Robin N | 28 Oct 2013 | 10 comments
I need a solution Altiris Mgmt console doesn't open even when Symantec Mgmt Agent & other Altiris services are running.  Every time I open I get the following error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Danish_S | 25 May 2013 | 5 comments
I need a solution In SMP 7.1 SP2 MP1 the table “Inv_AeX_SWD_Execution_Summary” is not getting updated in our Altiris Database. This table is required to track the status of Software ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shrishail.jivani | 14 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution Any help is much appreciated. We have just deployed Altiris 7.1 (NS) in our environment for the first time.   Previously we used WDS and DT2010 and was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hbishman | 19 Dec 2012 | 5 comments
I need a solution   Hi, I am currently repackaging an internal application. Its size is 8.47 GB and its putting resources at user location. NO Advertise shortcut. So for ...
Forum Discussion by Raj Sam | 29 Nov 2012 | 14 comments