Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello All, How to check Ping, Telnet, Bptestbpcd commands in Netbackup appliances commandline. Thanks 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 10 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hello everyone! Does anybody knows how to configure the Cost Model? I'm having a hard time configuring this, as I don't find this info on the ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 17 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Os And Netbackup info :NetBackup-Solaris10 7.5 Am getting the below error while backup running in the midway. 0/19/2014 06:03:06 - begin writing 10/19/2014 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Yuvi | 19 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, Unable to install SEP How to proceed further. I have SEP_INST log . what to check in that logs. Do I need to check any other logs. I so What to check. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by farooq | 12 Oct 2014 | 7 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, I have created a Symantec Control Complaince Suite Vulnerability Manager Facebook Page. You can find the link below: ...
Forum Discussion by isaneh | 12 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, The backup is failing with the following error: Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed Final error: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, The job is failing with the following error: Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error category: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Where can I find good material on SDCSSA? I'm studying for certification and need more materials. The current certification is ST0-303 - Symantec Data ...
Forum Discussion by Nelson.Silva | 06 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, The backup job is failing with the following error: Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that the ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments