Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi all,   Does anyone know when SFWHA will support Microsoft SQL Server 2014? I dont see SQL 2014 in support matrix.   Thanks     Allen ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ylin-123 | 15 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All, We have received a request to take a backup but the client (Linux) are configuered on IPV6 not on IPV4. Can we take a backup of those IPv6 host & if ...
This issue has been solved
Forum Discussion by knbu | 14 Oct 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All,   Unable to install SEP How to proceed further. I have SEP_INST log . what to check in that logs. Do I need to check any other logs. I so What to ...
Forum Discussion by farooq | 12 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi,   The backup is failing with the following error:       Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   The job is failing with the following error:   Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Dear All, I would like to have some help to identify following error while onlining a NetApp SnapMirror agent that was intergrated with VCS. The filer name and ...
Forum Discussion by uvahpux | 30 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi,   when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello guys, Am new in backup  I got below error message and when i login to the Backup Exec it will through connection refused error message. in my ...
Forum Discussion by Eswar | 23 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution Dear , By mistake one user archive has been deleted from the enterprise vault, how can i retrieve the old archive, 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by akhtark74 | 21 Sep 2014 | 2 comments