Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I had an admin deploy a client, but cannot remember the name or IP address, is there a way to find out what PC's were deployed in the past 2 days? I just need to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The Conquistador | 30 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Hi Team, Yesterday, I had an issue as resouces are coming to offline state again and again after manually making it online.I didn't have an output now, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by singhgary | 26 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All, We are having a hard time getting users to reboot their computers after each patch cycle hence we are looking settings / options where by we can force ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Wert | 16 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hello All, We have a claim on the icon Vontu (DLP) which appears on the Windows bar below, thank's to give me a solution to disable the display of the Agent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mavericks SYS | 16 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution hello, im looking for a command to report on what users archives are set to "do not delete" and "delete" i have this script to actually set ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpergola329 | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I would need to create a script to retrieve the configuration information of the agent (eg, operating system, RAM, IP address, etc.). directly from the SQL ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Odariong | 09 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution The online help and manual both suggest it is possible to rename the robotic library partitions, However, when I follow the instructions given, I cannot edit the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Larry W. | 08 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution CMS 7.1 SP2 MP1 Can anyone tell me what specifically this does and why it would be in the Altiris Agent folder on some clients but not others? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JSlavin | 08 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hello All. We have a backup solution based on two W2008R2 servers running NetBackup 7.0.1 with MSDP feature. We have a critical mistake in build (wrong drive ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Technic_rus | 08 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, in my environment i have solaris x86 platform servers; NetBackup Master/Media/BMRbootServer : Solaris 10, Generic_141445-09 i86pc i386 Netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mnakhan | 07 Jul 2014 | 13 comments