Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution  Disk to Tape Copy 2-Full-Weekly -- The job failed with the following error: The directory is invalid. Daily incremental backup will goto USB disk G:\ On ...
Forum Discussion by BALAJVAK | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   Kindly note that i wanted to create a job with the same selection list as that of a previous job. When openning the selection list it does not load, and ...
Forum Discussion by lanloun | 22 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, in customer that have this scenario bellow: 1 Host VMware with 4 VM's: VM1 = SQL VM2 = SQL VM3 = Exchange VM4 = AD;   And he ...
Forum Discussion by Andre Nunes | 17 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error when running the jop. Final error: 0xe00084f9 - A communications failure has occurred between the Backup Exec job ...
Forum Discussion by lanloun | 15 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error: Final error: 0x1e - The system cannot read from the specified device.   link V-79-0-30   Please ...
Forum Discussion by lanloun | 15 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I have a BE 2014 server running in testing mode before I put it into production. I am trying to understand the impact of VSS with VM's that have Microsoft ...
Forum Discussion by LozBC | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, the reports of Backup exec do not show the content by pressing the deploy,  What option need in complement in the  browsers for work properly?   I ...
Forum Discussion by n3m3sls | 10 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Everyone,       I want to know a wat to work with replication with an offsite server, I have no experience with that, maybe someone have some ...
Forum Discussion by manol4ik | 09 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution The online help and manual both suggest it is possible to rename the robotic library partitions, However, when I follow the instructions given, I cannot edit the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Larry W. | 08 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hello Support, I’m in desperate need of help. I will begin with brief explanation of the issue I’m facing and I’m sure one of you geniuses has an answer to this. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Harshad | 07 Jul 2014 | 6 comments