Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi People, How can I generate the reports of the retention period, archive policy and archiving task schedule for FSA and Exchange on my EV 9 server ? I only ...
Forum Discussion by John Santana | 23 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, I'm currently in the process of copying the EV VaultStore item from the NTFS drive in my EV 9.0.4 Cumulative HotFix 5 server into the CIFS share with ...
Forum Discussion by John Santana | 23 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, Does anyone here know what’s the implication of enabling EV ( v10 ) FSA for the Windows Server 2012 R2 File Server which also have Data ...
Forum Discussion by John Santana | 22 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, When performing the File Server migration, how can I estimate the number of place holder in the file server data drive ? Can anyone please assist me ...
Forum Discussion by John Santana | 21 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all   I use Enterprise Vault for Microsoft Exchange and I'm using it as Mailbox Archive and Journal. Our internal AD Engieering team asked what ...
Forum Discussion by Dani Schwarz | 17 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Poeple, Does anyone got the best practice and performance tuning suggestion documentation from Symantec for configuring the Windows Server 2012 R2 before ...
Forum Discussion by John Santana | 13 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution hello, im looking for a command to report on what users archives are set to "do not delete" and "delete" i have this script to actually set ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpergola329 | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution The tech note TECH54410 titled 'Changing the retention category does not retro-actively affect Enterprise Vault (EV) archived content' is no longer found ...
Forum Discussion by Always_Something | 10 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All,   I will post this on SYMIQ in the AM but I wanted to see if you guys had some insight on this question..   Do we have any documentation ...
Forum Discussion by Darryl_R | 01 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone, We are using Enterprise Vault for Mail Archiving (9.0.3.1164). Since December 2013 the Store and Index Locations were set to Backup Mode as part of a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by junecastillote | 01 Jul 2014 | 8 comments