Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Looking for a solution to install netbackup 7.6 silently to an AIX box.  Will use this solution to be pushed out to multiple AIX servers in the enterprise.  Will use ...
Forum Discussion by noli.boado | 14 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution we are trying to optimize the backup setting because we dont have enough tape for all the daily and weekly backup. my problem is that i found must of the pool have ...
Forum Discussion by superdupa | 14 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Any advice on NBU Master server migration from old server to new server (hardware refresh). 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by A.A.M | 13 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hello Guys., I need help... Iam using BE 15..and  i have dout that what are the datas will we need to backup the following servers. AD Exhange(mailbox ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 13 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution For Database policy configuration. I know that Default Application will created automatically when creating automatic backup. Now My Question. Do I need to ...
Forum Discussion by RickAndrei | 10 Apr 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) Please help us define the best terminology for virtual and physical backups:  http://goo.gl/forms/GdZaNoGGsJ Thanks, ...
Forum Discussion by @BackupMikko | 01 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I have an rman backup running using backup exec 2014. At the level of the servers, we have 4 available channels. How can i encrease the usage from the backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 01 Apr 2015 | 1 comment
Symantec has a lot of great documentation for creating WinPE boot media with the PGP drivers baked in for one-off situations. Unfortunately those instructions don't speak to organizations with MDT and/or SCCM implementations since the boot media ...
Article by JuliusPIV | 26 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, We are having an on going issue when trying to backup a large VM.  Our setup is as follows. Master: Virtual Server 2008 R2 Netbackup 7.6.0.2 ...
Forum Discussion by Andy Welcomer | 25 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, We were running Backup exec 12.5 and that was working fine and then we had to upgrade to 2012 Vray and since then i am having problems. I currently have 2 ...
Forum Discussion by so3is | 23 Mar 2015 | 5 comments