Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

This article contains some cases about problems in CEM environment, where you can find their root cause and possible solution for your case. Note!: All these description steps were done, using SMP 7.5 SP1 release build ! List ...
Article by Igor Perevozchikov | 29 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, When we query the SEP Database we are getting duplicated hostname when fetching the data. We are using below SQL command to get the report: ...
Forum Discussion by nikulay | 29 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution hi guys..  I am using SEPM 11 version..now all client will not updated error..all clients are out of date,is there is any solution for this?Is symantec is support ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 21 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi guys...,    I want upgrade symntec backup exec 2010 to 2014...What are the steps? How to take backup of database for Symantec Backup Exec 2010? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 14 Jan 2015 | 4 comments
You’ve installed & set up the SEPM console. You’ve also deployed the SEP clients to PCs across the network. The job is done… or so you thought. While it can ‘run’ itself most of the time, there are some thing you will have to monitor the health of ...
Article by Tony Sutton | 13 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution We recently set up a Spiceworks server and it is trying to scan/probe the servers. SEP is giving this response back, shown in this image: Where/how do I ...
Forum Discussion by TomMLS | 09 Jan 2015 | 12 comments
I need a solution Hi Everyone, Kindly please clarify my below queries 1. Any documents available explaining in detail about Vontu DLP logs, Like generally Logs will give ...
Forum Discussion by Devaprasad | 08 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I am looking for a way to programatically find out the following: 1. An easy way to programatically get the closest Site Server .. I am ...
Forum Discussion by Dave Smith 3 | 19 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I am new to VCS but good in HACMP. In our environment we are using VCS-6.0, I one server we found that the SG is not moving from one node to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 04 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, We are experincing an issue in SEPM Java console after upgraded from 12.1.4112 to 12.1.5. Java version : Java 7 update 25 Please find the attached ...
Forum Discussion by Venk@ | 25 Nov 2014 | 17 comments