Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) Introduced in Storage Foundation and High Availability Solutions (SFHA) 6.1 on Linux, the SmartIO feature is now available on AIX and ...
Forum Discussion by Lynnette Viste | 19 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution We have email monitoring setup and it automatically creates tickets from a traditional email with a subject and body.  We have a phone system that when the support ...
Forum Discussion by phoward74 | 18 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution I am attempting to get users from edir using the ldap connector in workflow. The ID I am using does have read access and when using ldap tools to view the tree I ...
Forum Discussion by SonicGT | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I do not need a solution (just sharing information) If your company has SEP integrated with SNAC running Host Integrity policies and you are using any SEP client version 12.1.4, 12.1.3, ...
Forum Discussion by VBAL | 16 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all,    today i have a new question for the great experts around here. I'm using Netbackup 7.5.0.5 on Linux master and media, with a bunch of Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michele Nicosia | 10 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, I've set up three Vault email reports: Picking list for robot Picking list for Vault Vault Invetory I've noticed that I ...
Forum Discussion by dunno | 10 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Dear All,   I need your help because I am going to deploy Symantec Gateway E-mail Encryption (SEMS Symantec encryption management server 3.3.2) at my client ...
Forum Discussion by Headz | 07 Dec 2014 | 1 comment